Afdelingsvoorzitter

Tim Geutjes

Tim Geutjes

Over Tim Geutjes

Mijn naam is Tim Geutjes, ik ben 31 jaar en woon (pas) sinds eind 2013 samen met mijn vriendin in Pijnacker. Daar hebben we bewust voor een plekje met dorps karakter gekozen, maar wel de voorzieningen in handbereik. Eigenlijk typisch Pijnacker-Nootdorp: dorps, maar met alle voorzieningen in de buurt, of in de steden dichtbij.

Ik kom oorspronkelijk uit Nijmegen, en heb daar aan de Radboud Universiteit een studie Internationaal & Europees Recht afgerond.

In het dagelijks leven werk ik als projectmanager op detacheringsbasis voor een grote facilitaire dienstverlener. Dat betekent iedere keer een nieuwe locatie, nieuwe uitdaging, en veel afwisseling.

De Partij van de Arbeid staat voor een socialer Nederland, beginnend bij Pijnacker-Nootdorp. Een prettige woonplaats voor iedereen die dit thuis noemt, een actieve samenleving gemaakt voor en door de inwoners, met kansen en mogelijkheden voor zij die dat zoeken, en ondersteuning voor zij die dat écht nodig hebben. De gemeente heeft daarin voor mij een ondersteunende rol.