Door Jan-Willem Maas op 12 april 2017

Progressief Pijnacker-Nootdorp opgericht

Na de ALV waarin zowel onze leden als de leden van GroenLinks in onze gemeente groen licht gaven om een lokale progressieve partij op te richten is er achter de schermen hard gewerkt. Met als resultaat dat vandaag, 12 april, bij de notaris in Nootdorp het oprichtings- bestuur bestaande uit Saskia Kleewein (PvdA), Francine van der Jagt (GL), Petra Graafland (GL) en Jan-Willem Maas (PvdA) hun handtekening hebben gezet en de nieuwe politieke vereniging een feit is.

Vanaf 13 april kunnen de leden van GroenLinks en de PvdA lid worden van Progressief  Pijnacker-Nootdorp. Ook andere geïnteresseerde inwoners van onze gemeente zijn dan van harte welkom.

De komende tijd wordt verder gewerkt aan de benodigde zaken om volgend jaar onze eerste deelname aan de gemeenteraadsverkiezingen succesvol te laten verlopen.  De eerstvolgende belangrijke datum is 17 mei, dan organiseren mij de eerste algemene ledenvergadering.  Hou deze datum dus vrij, een definitieve uitnodiging volgt.

Jan-Willem Maas

Jan-Willem Maas

Mijn naam is Jan-Willem Maas, ik ben 50 jaar. Met mijn vrouw en twee kinderen woon ik met heel veel plezier in Tolhek in Pijnacker. De belangrijkste reden voor mij om te kiezen voor een partij als de PvdA is dat ik het belangrijk vind dat iedereen mee kan doen. Eigen verantwoordelijkheid is belangrijk, maar

Meer over Jan-Willem Maas