Door Jan-Willem Maas op 5 juli 2017

Oproep: Progressief Pijnacker-Nootdorp zoekt kandidaat-raadsleden

Op 21 maart 2018 zijn er gemeenteraadsverkiezingen. Wij roepen daarom onze leden op om zich kandidaat te stellen als raadslid voor de raadsperiode 2018-2022.

Progressief Pijnacker-Nootdorp is het samenwerkingsverband van de lokale PvdA- en GroenLinksafdelingen, maar Progressief Pijnacker-Nootdorp is er voor iedereen die onze gemeente progressiever, socialer en groener wil maken. De nieuwe partij zoekt daarom niet alleen mensen uit de achterban van de PvdA en GroenLinks. Ook inwoners die geen lid zijn van deze partijen en deze idealen een warm hart toedragen zijn van harte welkom.

Spreekt dit je aan, wil jij je inzetten voor een progressief, sociaal en duurzaam Pijnacker-Nootdorp en ben je geïnteresseerd om de komende vier jaar dit geluid uit te dragen in onze gemeenteraad, meld je dan voor 15 september aan via progressiefpn@gmail.com met een motivatie waarom jij voor deze rol in aanmerking wil komen. Onze kandidaatstellingscommissie neemt dan in september contact met je op.

Als je eerst wil weten wat er van een raadslid voor Progressief Pijnacker-Nootdorp verwacht wordt, kijk dan hier.

Jan-Willem Maas

Jan-Willem Maas

Mijn naam is Jan-Willem Maas, ik ben 50 jaar. Met mijn vrouw en twee kinderen woon ik met heel veel plezier in Tolhek in Pijnacker. De belangrijkste reden voor mij om te kiezen voor een partij als de PvdA is dat ik het belangrijk vind dat iedereen mee kan doen. Eigen verantwoordelijkheid is belangrijk, maar

Meer over Jan-Willem Maas